Coaching Hilversum

Over Stap-Verder

Stap-Verder is een bureau voor coaching, advies en begeleiding en is gevestigd in Hilversum.

Voor wie?

Stap-Verder is er voor iedereen die met behulp van een coach een belangrijke en essentiële stap wil zetten in zijn persoonlijke en/of professionele leven. Deze stap hoeft niet altijd concreet te zijn en kan zich ook subtiel aankondigen. Een ‘zeker weten’ dat je iets anders wil, maar niet weet ‘wat’ en, laat staan, ‘hoe’ je daar invulling aan kan geven. Het gaat om het in gang zetten van een beweging of richting die anders is dan de door jou tot nu toe vertrouwde en gebruikelijke aanpak.

Avontuur

Stap-Verder wil samen met jou een inspirerend avontuur aangaan: onbekend en toch heel vertrouwd, vol vertwijfeling maar vastberaden, spannend en tegelijkertijd fascinerend en waarin onzekerheid plaats maakt voor een écht weten, overtuiging, energie en kracht.

Wie ben ik?

Mijn naam is Harm Keijer en ben een ervaren coach, 48 jaar oud, getrouwd, vader van een zoon en een dochter en ‘baasje’ van 2 honden en een kat. Ik woon in Hilversum.

Al geruime tijd werk ik als coach, begeleider, manager, leidinggevende en adviseur. Vanuit deze rollen ontmoet ik steeds meer mensen die zoeken naar een manier om vrijer, creatiever, gelukkiger en essentiëler te gaan leven en werken. In 2016 heb ik daarom besloten Stap-Verder op te richten. Werken vanuit Stap-Verder geeft mij de mogelijkheid om als coach en adviseur mijn ervaring, kennis en kwaliteiten nog meer in te zetten om anderen te ondersteunen bij deze zoektocht en proces van groei.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over mij, mijn werkwijze als coach en adviseur of heb je vragen, dan kun je contact met mij opnemen. Zie hiervoor de contact-pagina en raadpleeg eventueel de reviews.

Ga je mee verdwalen? Ik weet een weg…

 

Stap-Verder, coaching Hilversum, biedt de volgende vormen van coaching en begeleiding aan:

  • Non-duaal coaching
  • Professional coaching
  • Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding
  • Personal coaching
  • Executive coaching
  • Intervisiebegeleiding
  • Assessments en selectie-/loopbaanadvies