Coaching Hilversum

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching en advies voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

De coaching en begeleiding van Stap-Verder is er op gericht om je ‘daad-werkelijk’ en met resultaat een stap verder te brengen in je persoonlijke ontwikkeling. Met het verbindingsstreepje, benadruk ik dat veel gebeurtenissen en ervaringen – zo niet alle – met elkaar verband houden en dus niet op zichzelf staan.

Om verder te komen, moet je een stap zetten; om werkelijk te leven, zal je een daad moeten verrichten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Of toch niet? Het antwoord is: ja en nee.

Ja, omdat wij als mens al in een vroegtijdig stadium van ons leven overtuigt zijn geraakt van een zelfbeeld (en wereldbeeld) dat is opgebouwd uit ontelbare tegenstellingen. Het is ontzettend ingewikkeld om deze allemaal te ontrafelen.

Nee, het is niet moeilijk om daad-werkelijk een stap te zetten. Onze geschiedenis en de projecties daarvan op de toekomst tekenen zich namelijk af tegen een achtergrond van het veel grotere bewustzijn dat wij in wezen zijn. Het verlangen naar vrijheid, rust, geluk of ‘jezelf’ zijn, wordt door vrijwel iedereen herkend. Het is – al durft nog lang niet iedereen dit te erkennen – als de grote wens om het contact met ons echte zelf weer te vinden. Het ‘thuis komen bij jezelf’ leidt daadwerkelijk tot de vrijheid, de rust en het geluk dat wij zoeken. En vanuit dit stadium is er de mogelijkheid tot creatie en ontwikkeling. Hier is mijn coaching, begeleiding en advisering op gericht.

 

Stap-Verder biedt de volgende vormen van coaching, begeleiding en advies aan:

  • Non-duaal coaching
  • Professional coaching
  • Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding
  • Personal coaching
  • Executive coaching
  • Intervisiebegeleiding
  • Assessments en selectie-/loopbaanadvies