Coaching Hilversum

Over Stap-Verder

Stap-Verder is een bureau voor coaching, advies en begeleiding en is gevestigd in Hilversum.

De coachingsessies

Tijdens de coachingsessies bij Stap-Verder wordt vrijwel direct de kern van de achterliggende coachvraag helder. Dieperliggende zaken worden duidelijk en herkenbaar. Dit vertrekpunt is essentieel om de coachvraag verder concreet en toegankelijk te maken, om vervolgens de inzichten en ervaringen direct toe te passen in de praktijk. De ervaring leert dat er maximaal 5 sessies voor nodig zijn om echt een ontwikkelstap te maken die duurzaam verankerd raakt in je dagelijkse (werk)leven. Tussen de sessies door (ongeveer 3 weken) krijg je praktische huiswerkopdrachten mee. Zo word je in staat gesteld om je gedurende een langere periode vaardig te worden in het toepassen van je nieuwe inzichten. Dit resulteert in meer plezier krijgen en effectiever worden in de dingen die je doet.

Voor wie?

Stap-Verder is er voor iedereen die een belangrijke en concrete stap wil zetten in zijn persoonlijke- of professionele leven. Deze stap hoeft niet altijd al duidelijk te zijn, maar kan zich ook subtiel aankondigen. Een ‘zeker weten’ dat je iets anders wil of moet doen, maar niet precies weet wat en, laat staan, hoé je daar invulling aan kan geven. Het gaat om het in gang zetten van een effectieve en duurzame verandering.

Wie ben ik?

Mijn naam is Harm Keijer (1970) en werk al geruime tijd als coach, adviseur en manager HR. Vanuit deze rollen ontmoet ik steeds meer mensen die zoeken naar een manier om vrijer, creatiever, gelukkiger en essentiëler te gaan leven en werken. In 2016 heb ik daarom besloten Stap-Verder op te richten. Werken vanuit Stap-Verder geeft mij de mogelijkheid om als coach en adviseur mijn ervaring, kennis en kwaliteiten in te zetten om anderen te ondersteunen bij het proces van persoonlijke- en professionele groei.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over mij, mijn werkwijze als coach en adviseur of heb je vragen, dan kun je contact met mij opnemen. Zie hiervoor de contact-pagina en raadpleeg eventueel de reviews.

 

Stap-Verder, coaching Hilversum, biedt de volgende vormen van coaching en begeleiding aan:

  • Non-duaal coaching
  • Professional coaching
  • Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding
  • Personal coaching
  • Executive coaching
  • Intervisiebegeleiding
  • Assessments en selectie-/loopbaanadvies