Coaching Hilversum

Over Stap-Verder

Stap-Verder is een bureau voor coaching, advies en begeleiding en is gevestigd in Hilversum.

Voor wie?

Stap-Verder is er voor iedereen die met behulp van een coach of adviseur een belangrijke en concrete stap wil zetten in zijn persoonlijke en/of professionele leven. Deze stap hoeft niet altijd al duidelijk te zijn, maar kan zich ook subtiel aankondigen. Een ‘zeker weten’ dat je iets anders wil of moet doen, maar niet precies weet ‘wat’ en, laat staan, ‘hoe’ je daar invulling aan kan geven. Het gaat om het in gang zetten van een effectieve en duurzame verandering.

Avontuur

Stap-Verder wil samen met jou een inspirerend avontuur aangaan: onbekend en toch heel vertrouwd, vol vertwijfeling maar vastberaden, spannend en tegelijkertijd fascinerend, waarin onzekerheid plaats maakt voor een écht weten, overtuiging, energie en kracht.

Wie ben ik?

Ik ben Harm Keijer (1970) en werk al geruime tijd als coach, adviseur, en manager. Daarnaast ben ik hoofd HRM  bij een publieke organisatie. Vanuit deze rollen ontmoet ik steeds meer mensen die zoeken naar een manier om vrijer, creatiever, gelukkiger en essentiëler te gaan leven en werken. In 2016 heb ik daarom besloten Stap-Verder op te richten. Werken vanuit Stap-Verder geeft mij de mogelijkheid om als coach en adviseur mijn ervaring, kennis en kwaliteiten nog meer in te zetten om anderen te ondersteunen bij de zoektocht en proces van persoonlijke en professionele groei.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over mij, mijn werkwijze als coach en adviseur of heb je vragen, dan kun je contact met mij opnemen. Zie hiervoor de contact-pagina en raadpleeg eventueel de reviews.

 

Stap-Verder, coaching Hilversum, biedt de volgende vormen van coaching en begeleiding aan:

  • Non-duaal coaching
  • Professional coaching
  • Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding
  • Personal coaching
  • Executive coaching
  • Intervisiebegeleiding
  • Assessments en selectie-/loopbaanadvies