Coaching Hilversum

Over Stap-Verder

Stap-Verder is een bureau voor (executive) coaching en (organisatie)advies.

Mijn naam is Harm Keijer (1970) en ben afgestudeerd in HR, bestuur- en organisatiemanagement en heb diverse geaccrediteerde coachopleidingen afgerond.

In 2016 heb ik Stap-Verder opgericht en werk ik als zelfstandig (executive) coach en (organisatie)adviseur.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in eindverantwoordelijke HR- en managementfuncties. Voor directies en management treed ik op als trusted advisor en (strategisch) adviseur op het snijvlak van mens, organisatie- en cultuurverandering.

Mijn drive is om mensen en organisaties te laten groeien, waarbij de organisatieontwikkeling (werken vanuit de bedoeling/missie en de kernwaarden) hand in hand gaat met de waarden en ontwikkeling van de mensen in de organisatie.

Mijn specifieke deskundigheid en ervaring ligt op het gebied van:

> Organisatieadvies en verandermanagement
> (Executive) coaching
> Talentmanagement (TMA)
> Leiderschapsontwikkeling
> Intervisiebegeleiding

Meer informatie?

Wil je meer informatie over mij, mijn werkwijze als coach en adviseur of heb je vragen, dan kun je contact met mij opnemen. Zie hiervoor de contact-pagina en raadpleeg eventueel de reviews.