Coaching Hilversum

Reviews

Af en toe zet ik uitspraken en ervaringen van cliënten op de website. Op deze manier probeer ik mensen die een coach zoeken en nog niet (geheel) bekend zijn met coaching een indruk te geven van de ervaringen. Hieronder staat een aantal citaten. Met dank aan mijn (voormalige) coachees!

‘Wat ik nog steeds heel bijzonder vind, en waar ik ook trots op ben, is dat ik af ben van een aantal hardnekkige tekortkomingen bij mezelf die ik al heel lang had. Dit maakte dat ik vaak in conflict kwam met mezelf maar ook met anderen. Zowel in m’n gezin als op m’n werk. Door de manier waarop Harm coacht zijn deze zaken aan het licht gekomen. Hij weet het onbewuste bewust te maken door de bijzondere oefeningen die we hebben gedaan. En tegelijkertijd zorgde hij er voor dat ik zaken meteen aanpakte en ging toepassen in de praktijk. Spannend maar dat is heel effectief gebleken. En nu, 3 maanden later, gaat me dat nog steeds heel goed af. Deze coachingssessies had ik jaren eerder moeten doen ;-)”.

‘Ik kwam bij Harm omdat ik een andere baan wilde. Het liefst zo snel mogelijk en één die helemaal bij mij zou passen. Bij de start van het coach traject kwam ik er achter dat de coaching veel verder en dieper ging dan alleen het vinden van een nieuwe baan. Op alle fronten is er nieuw leven in mij geblazen. Er is een wereld voor mij open gegaan. Door mezelf nu veel beter te kennen en de rust en ruimt die ik voel, is het ook nog gelukt om een nieuwe baan te vinden. Bedankt hiervoor Harm!

‘Heel erg bedankt weer voor de sessie van vandaag! Ik kan er echt verder mee nu ik weer zoveel heb kunnen plaatsen. In de afgelopen periode waren dit precies de coaching sessies die ik nodig had. Je bent de goede coach voor mij, o.a. door je goede balans tussen spiritualiteit, reflectie en de (zichtbare) realiteit. Ik vond het heel zuiver en hoogwaardig. Een cadeau!’

‘Wat een professionele coach en fijn mens. Harm heb ik ervaren als een zeer betrokken en professionele coach. De sessies gecombineerd met wandelingen over de hei hebben een diepe indruk achtergelaten, waar ik stappen mee vooruit kan’.

‘Wat een bijzondere sessies heb ik meegemaakt. Ik kwam bij Harm binnen met een coachdoel op werkgebied en ben naar buiten gekomen met zoveel meer inzichten dan alleen het werkvraagstuk. Alles bleek met elkaar samen te hangen. Het gaat nu niet alleen stukken beter op mijn werk, maar op alle fronten lijkt het nu meer voor de wind te gaan. Ik ben een prettiger mens geworden, niet alleen voor mijn collega’s, maar ook voor mijn vrouw en kinderen’.

‘Toen ik aanklopte bij Harm, zat ik – als ‘hoofdmens’ – helemaal vol met emotie, spanning, gedachten, overtuigingen, etc. Ik wilde dingen analyseren, begrijpen. Toen Harm tegen mij zei: de vragen komen vaak uit het hoofd, en de antwoorden meestal uit het gevoel, vond ik dat een aardige theorie. En na de eerste sessie was het meteen raak. Door de oefeningen die we deden, ging ik meteen de diepte in en wist ik waar ik écht mee aan de slag moest gaan. De coaching van Harm was voor mij de perfecte begeleiding die me op dat moment écht verder heeft geholpen’.

‘Harm heb ik ervaren als een coach die inderdaad een stap verder gaat. Professioneel en erg betrokken. De coaching sessies vinden plaats in een fijne en sfeervolle ruimte. Daarnaast is de locatie aan de rand van de hei en het bos heel fijn. Hierdoor hebben we ook een mooie wandeling kunnen maken in de natuur’.

‘De coaching bij Harm is een hele reis voor mij geweest. Vanaf het begin (schrijven van mijn biografie) tot het einde (maken van een creatieve opdracht), heeft deze periode een diepe indruk op me gemaakt. De sessies hebben een nieuw licht geworpen op mijn professionele- en persoonlijke ontwikkelingsproces en creëerden zij doorbraken op verschillende levensgebieden. Dat is voor mij de terugkeer naar mijzelf geweest en het heeft mij geholpen veel nieuwe stappen te zetten die nodig waren om weer vanuit mijn eigen wezen en weten te kunnen gaan werken en om het heft in handen te nemen waar dat nodig was’.