Coaching Hilversum

Meer informatie

Locatie

De coaching, advies of begeleidingsbijeenkomsten vinden in beginsel plaats op locatie van de opdrachtgever of coachee. Ook is het mogelijk op een andere externe locatie af te spreken.

Tarieven voor (executive) coaching en organisatieadvies

In de meeste gevallen wordt een coachtraject voorafgegaan door een intake/kennismakingsgesprek. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Een regulier coachtraject bestaat uit 5 – 7 sessies; een kort traject uit 3 of 4 sessies. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Het tarief hiervoor is €195- excl. BTW per sessie.

Voor executive coaching en organisatieadvies is het uurtarief €175,- excl. BTW.

Genoemde bedragen zijn excl. reiskosten (€0,29 per km) en eventuele locatiekosten.

Intervisiebegeleiding

Naast individuele coaching bied ik intervisiebeleiding aan. Intervisie is een vorm van teamcoaching. Door middel van het bespreken van en reflecteren op actuele (werk)situaties ontstaat er een verhoging van deskundigheid en probleemoplossend gedrag, betere samenwerking en daarmee een hogere werkkwaliteit.
De intervisiebijeenkomsten zijn sessies die ongeveer 2,5 uur duren. Organisaties kunnen deze incompany inzetten voor bijvoorbeeld managers, leidinggevenden en andere professionals. Het aantal deelnemers is 5 á 6 personen. Het tarief van de intervisiebegeleiding is €695,- per sessie, excl. BTW, reiskosten (€0,29 per km) en eventuele locatiekosten.

TMA Talenten Analyses

Een TMA Talenten Analyse kan worden ingezet voor bijvoorbeeld werving- en selectieprocedures, loopbaan- en ontwikkeltrajecten. Deze analyses zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek en combineren algoritmen om elke kandidaat direct inzicht te geven in 44 talenten, 53 competenties en carrière- en ontwikkelmogelijkheden. Zie voor meer informatie TMA.nl . Het tarief voor deze analyse is €695,-, excl. BTW, incl. TMA-rapportage en competentiepaspoort, terugkoppelgesprek en advies.

Vergoedingsmogelijkheden

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching en advies doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Kennismakingsgesprek

Voor een kennismakingsgesprek kan je telefonisch contact met mij opnemen (06-11871479) of per mail harm.keijer@stap-verder.nl   Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

KvK-nummer 67287840