Coaching Hilversum

Contact en praktische informatie

Locatie van Stap-Verder

De coaching en begeleiding vindt plaats vanuit mijn werkruimte in Hilversum. Deze locatie bevindt zich op een steenworp afstand van het Goois Natuurreservaat, waardoor wandelingen op de hei en in het bos ook mogelijk zijn.

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Hilversum heeft een intercity station; vanaf het centraal station is het met de (OV) fiets 7 minuten fietsen, maar er gaan ook geregeld bussen  (9292.nl)

Het adres is: Siriusstraat 29, 1223 AL  HilversumTarieven voor de coaching en begeleiding

Ik hanteer twee soorten tarieven als coach: zakelijk en particulier. In de meeste gevallen wordt een coachtraject voorafgegaan door een intake/kennismakingsgesprek. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Een regulier coachings- en begeleidingstraject bestaat uit 5 – 7 sessies; een kort traject uit 3 of 4 sessies.

Zakelijk

Het zakelijke tarief voor coaching is van toepassing wanneer ik factureer aan een bedrijf of organisatie. De sessies duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. Het tarief hiervoor is €175- excl. BTW per sessie. Voor executive coaching en advies geldt een tarief van €125,- excl. BTW per uur.

Particulier

Particulieren coach ik bij voorkeur in mijn eigen coachpraktijk in Hilversum tegen een gereduceerd tarief van €150,- incl. BTW per sessie. Deze sessies duren ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Intervisiebegeleiding

De intervisiebijeenkomsten zijn sessies die ongeveer 2,5 uur duren. Organisaties kunnen deze incompany inzetten voor bijvoorbeeld managers, medewerkers en andere professionals. De groepsgrootte varieert tussen de 5 en 8 personen. Het tarief van de intervisiebegeleiding is €595,- per sessie, excl. BTW en evt. locatiekosten.

Assessments, ontwikkel- en selectieadvies

De assessments en het ontwikkel- en selectieadvies is een korte, heldere en praktisch toepasbare interventie die een bedrijf of organisatie kan inzetten bij werving- en selectieprocedures en loopbaanvraagstukken. Het tarief is €595,-, excl. BTW, incl. test (met gevalideerde vragenlijsten), interview, rapportage en advies.

Vergoedingsmogelijkheden

Veel werkgevers vergoeden coaching en begeleiding als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching, advies en begeleiding doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Gratis kennismakingsgesprek

Voor een gratis kennismakingsgesprek kun je telefonisch contact met mij opnemen (06-11871479) of per mail harm.keijer@stap-verder.nl

 

KvK-nummer 67287840